Handelsbetingelser

     

Betaling:

Der kan betales med:

  • Betalingskort (vi tager ikke kortgebyr, bemærk dog at der kan opkræves gebyr for brug af korttyper udstedet uden for EU)
  • Mobilepay
  • Googlepay og applepay

Beløbet hæves på dit kort umiddelbart efter køb og udsendelse af kvittering på købet på den angivne e-mail adresse.

(Prisen på de enkelte køb er i Danske Kroner (DKK) og er inklusiv moms. 


Tilmelding:

Når du har tilmeldt og betalt sender vores system dig automatisk en e-mail. Her fremgår det hvad du har købt. Når du har købt et produkt vil du automatisk blive tilmeldt vores nyhedsbrev.


Levering:

Kvittering for køb sendes på e-mail umiddelbart efter betalingen.


Fortrydelsesret:

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.  
Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en e-mail til info@hotelstrandlyst.dk


Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb (indenfor frytrydelsesret fristen), får du dine penge tilbage. 

Vi refunderer hele beløbet (vedr. det annullerede køb), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde købet. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.


Aflysninger:

Gennemførelse af hvert enkelt kursus/ophold/retreat afhænger af antallet af tilmeldinger. Der er minimum antal ved alle arrangementer. Ved aflysning af et kursus /ophold/retreat får de tilmeldte normalt besked herom senest 30 dage før start og man får hele det indbetalte beløb tilbage.

Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning, hvilket kun dækker over arrangementer, der slet ikke gennenføres. Ændring af dato, delvis gennemførsel eller ændring i indholdet er ikke at betragte som en aflysning.

Kun Hotel Strandlyst ApS er ansvarlig i tilfælde af aflysning og kan give tilladelse til at tilmeldingen refuneres. I det tilfælde refunderes hele beløbet for tilmeldingen ved henvendelse til Hotel Strandlyst ApS

Betalingskort- og evt. administrationsgebyr refunderes ikke.


Persondatapolitik:

Vi gemmer de oplysninger, der er nødvendige for at gennemføre din bestilling hos Hotel Strandlyst ApS - herunder dine kontaktoplysninger. Navn, adresse og e-mail bliver gemt og transmitteret ukrypteret. Alle kundeoplysninger og informtioner om bestillinger bliver behandlet strent fortroligt, og det er kun Hotel Strandlyst og underviser/kursusafholder der har adgang til oplysningerne. Vi videregiver aldrig til 3. part.

Når du betaler med kreditkort, vil overførslen af dine kortinformationer ske i krypteret form via Nets-godkendt betalingssoftware. Nets har certificeret Hotel Strandlyst ApS til at udføre denne betalingsform. Det er derfor sikkert at betale med kort i vores webshop.