Hotel Strandlyst inviterer på retreats, foredrag og ophold forår & efterår

Velkommen til Hotel Strandlyst.

(OBS dette er ikke hotellets hjemmeside, men en del af opholdssiden. Ønsker du at læse mere om hotellet, booke et værelse, et kursus, et arrangement eller noget helt tredje, så klik ind på www.hotelstrandlyst.dk)
 

Da jeg for snart 20 år siden så Hotel Strandlyst i en dokumentarudsendelse, forelskede jeg mig i stedet - stemningen, placeringen og historien - alle helt unikke - og det er lige præcis den kombination, som jeg vil fremhæve og have tilbage for alle gæster her på Hotel Strandlyst.


Hotellet skal emme af ro, nærvær og forkælelse, således du kan finde dig godt tilrette, hvad enten du blot er på et kort visit, eller tilbringer flere dage her i forbindelse med ferie, kursus, retreat eller lignende.


Jeg har altid haft en drøm om at skabe et hotel, hvor alle kan komme og finde ro og fordybelse.

Vi lever i en tid, hvor mange har travlt, måske føler sig lidt stressede og skal nå en masse. Jeg vil gerne invitere folk i alle aldre til at komme på Hotel Strandlyst og sænke skuldrene - trække vejret helt ned i maven og finde ro.

På Hotel Strandlyst inviterer vi til retreats, foredrag, ophold mv. Der vil løbende bliver lagt nye op, så hold endelig øje med vores hjemmeside og sociale medier.

 

Hvis du har forslag/ gode ideer til et foredrag, retreat eller ophold på Hotel Strandlyst, er du altid meget velkommen til at kontakte mig på mb@hotelstrandlyst.dk.


Jeg håber, at du finder et retreat, foredrag eller ophold der matcher dine behov.


Hotellets personale og jeg glæder os til at byde jer velkommen på det historiske Hotel Strandlyst.

Kærligste hilsner Malene.

 

Hotel Strandlyst er et ældre hotel fra 1895, oprindeligt et badepensionat, hvor folk valfartede til fra nær og fjern. I 2022 /2023 har vi nænsomt opdateret stuerne og værelserne. Værelserne er enkle indrettede, de fleste med eget bad og toilet. Badeværelserne står som de er, fra alle årtier. Vi bevarer og værner om det der er og fungerer. Over de næste år, 2024 og 2025 vender vi bliket ud ad og starter med at opgradere udeområderne. Vi elsker at indrette med genbrug - og handler så vidt muligt i genbrugs butikker.

Du er meget velkommen til at læse mere om www.hotelstrandlyst.dk